Waarom een webshop voor Arganolie

ArganFlame

Over mij

Op één van mijn vakanties in Marokko zag ik een documentaire over de Argan boom (“Argania Spinosa”). In de documentaire werd er verteld over de geschiedenis van deze bijzondere olie en hoe deze olie gemaakt wordt door vrouwen uit de omgeving. Ik was gelijk onder de indruk van de tijd en inspanning die deze vrouwen moesten doen om de zuivere olie klaar te maken.

Ik wilde meer hierover weten en deed onderzoek naar het effect dat arganolie heeft op de gezondheid. “Die vrouwen doen niet al die moeite voor niets”, dacht ik. Hoe meer ik te weten kwam over de kracht van deze bijzondere olie, hoe enthousiaster ik werd.
Ik besloot een paar flesjes te kopen en begon de olie gelijk te gebruiken. Iedere avond smeerde ik voor het slapen mijn gezicht in. De olie rook lekker, voelde fijn aan op mijn huid en trok snel in. Al na enkele dagen voelde ik het effect dat de olie op mijn gezicht en huid had. Mijn huid toonde gezonder werd egaler en voelde veel zachter aan. Zou dit echt door de olie komen, of was dit toeval?

Eenmaal terug in Nederland heb ik een flesje cadeau gegeven aan een familielid. Een paar dagen later hoorde ik van hem dat hij erg blij was met de olie. Hij had nu eindelijk iets gevonden wat echt hielp tegen zijn droge huid. Zelf begon ik de olie steeds vaker te gebruiken; als aftershave, nachtcrème en voor mijn haar. Het werd voor mij een “all-in one product”.
Sindsdien nam ik elke keer dat ik naar Marokko op vakantie ging, voor mijzelf en mensen in mijn netwerk, een voorraad mee.

Ik ben zelf erg tevreden over de effecten van argan olie, en zou graag ook andere mensen willen laten profiteren van de natuurlijke olie uit deze wonderboom. Het resultaat is ArganFlame.

Mounir Tallou

© Copyright | ArganFlame.nl | All rights reserved |